top of page

MØD EN AF DANMARKS SKARPESTE ØKONOMER 


Jeg bidrager, og har bidraget i mange til den finansielle debat og analyse i de mange offentlige rum der nu til dags er til rådighed. Via linkedIn, Facebook, radio, blogs etc. og i godt samarbejde med journalister fra de danske dagblade, formidler jeg komplekse finansbudskaber med særlig fokus på optimering af private investorers porteføljer.
 
Således har jeg nok været den mest prominente figur i debatten om brugen af aktive eller passive fonde, samt i debatten om bankrådgivere og formueforvalteres generelle anvendelse af høj-ÅOP produkter og strukturer. Løbende kommenterer jeg også på større emner som pengepolitik, inflation, rente osv. Min blog vil fremover afspejle mine offentlige kommentarer, klummer og artikler.      

 

Min baggrund


Det er over 20 år siden, jeg startede min karriere som Fixed Income forvalter i A.P. Møller-Mærsk i 2000. Et par år senere blev jeg ansat i Asset Management industrien, som Fixed Income Manager i Alfred Berg A/S.

Efter 7 år i forskellige porteføljeaktivklasser, fik jeg rollen som Chief Investment Officer (CIO) i BNP Paribas A/S. I 2014 genindtrådte jeg i den akademiske verden som adjunkt/lektor. I 2018 udgav jeg min første bog om aktiemarkeder og finansielle produkter. Et 1.000 siders værk på dansk om aktier, porteføljer, fonde og optioner,

I øjeblikket arbejder jeg på en international investeringsbog for Palgrave Macmillian, New York, mens jeg også offentliggør Working Papers om investeringsfonde og resultater.

Jeg driver også hjemmesiden www.neptoon.dk som er SaaS produkt, hvor investorer kan bygge og drive professionelle porteføljer i globale aktive og passive fonde samt aktier med hjælp fra en robot. Alt sammen på abonnementbaserede vilkår.

Sideløbende med at konstruere digitale investeringsredskaber til private investorer, arbejder jeg for holdingselskaber som investerings- og kapitalekspert. Både direkte og indirekte som ekspert i forhold til etablerede bankrelationer i Private Banking regi.  

 

Jeg er far til Karoline, når jeg da ikke studerer mit yndlingstema - "Pengepolitik" og "J.M. Keynes and the Classics" eller fisker i de danske åer.

Thomas Peter Clausen, Direktør Neptoon Aps, MSc Finance (UK), Cand. Oecon

Thomas Peter Clausen 230.jpg

**Bemærk : Den lave timepris gælder kun for formuer op til DKK 2,5mill. Over DKK 2,5mill tillægges 0,2% af formuen i engangsvederlag udover DKK 2,5mill.

Opnå rabat ved at bestille flere timer af gangen  

Coming-Soon-Hardcover-Book-MockUp.png

Equity, Multi-Asset and Options -
Theory and Practice

 

Udkommer forår 2024

Bogudgivelser
bogbillede_SH_edited_edited.png

Investering i Aktier -

En generel indføring
i teori og praksis

Ebook Reader

2018, ISBN 978-87-412-7326-6 

Kontakt

Send os en besked eller anmod
om et opkald tilbage.

+45 25 68 57 05

Neptoon Invest
Ejer: Neptoon ApS - CVR-nr.: 41668504
København

Danmark

Tak for din besked!

A. Neptoon ApS,er ikke underlagt Finanstilsynets regler for "Finansielle Rådgivere". Neptoon Aps udarbejder objektive professionelle løsninger baseret på globale primært ETF aktiver, og som ikke er relateret til kunden udover kundens risikoaversion, der afgør den konkrete og frivillige modelportefølje. Kundens risikoaversion defineres ud fra et sæt af flere parametre. 
B. Neptoon Invest, under Neptoon ApS fungerer som aktiv konsulenttjeneste i Danmark på som minimum delvis timebaseret
"Flex-Investering" præmisser for private og professionelle investorer i alle investeringstyper. Det betyder i den indledende fase med kunden, at Neptoon ApS forbeholder sig ret til at opkræve konsulentpris efter timesatsen efter 30min samtale eller tilsvarende tidsforbrug.


 

bottom of page