top of page
DOWNLOAD EGET VÆRKTØJ TIL FORVALTNING

Du får dit helt eget professionelle porteføljeværktøj i Excel. Med kun 2 input fra 0-5 om risikograd og bæredygtighed, bygger modellen automatisk hele din portefølje på baggrund af de 8 nævnte bedste fonde. Den beregner risiko, ESG, afkast og fremskriver ligeledes 30 år.

 

Du kan endvidere selv vælge om det skal være de nævnte 8 systemfonde eller dine egne. Der følger et skatteberegningsmodul med i Excel løsningen og du kan også selv indtaste afkast og risiko og meget andet. 

Du kan downloade porteføljebyggeren nedenfor eller du kan tilmelde dig en af kursuspakkerne, hvor porteføljeberegneren medfølger her.

Porteføljebyggeren opdateres med afkast, risiko og de bedste fonde 2 gange i året.

Anchor 1
DOWNLOAD DIT EGET DOKUMENT TIL 'UDBUD' AF FORMUEFORVALTNING INDEN DU VÆLGER BANK

Ingen andre steder i finansbranchen er konkurrencen så lav som i Privat Formuepleje. Det står i skærende kontrast til formuepleje af Kommuner og Regioners milliarder hvert år, samme steder. I bankerne. Forskellen ligger ikke i formuestørrelse, den er såmænd meget større for private investorer som marked,  men pga. det lovpligtige udbud der laves hvor op til 10 banker skal besvare en "skabelon" med de væsentlige tal for endelig forvalterudvælgelse.

Skabelonen her følger de "Offentlige Udbud" og hvor alle parametre der ikke er afgørende for bankes pris er fjernet. Samtidig er det bygget sådan, at de evt. 3 banker du spørger konkurrerer på samme forudsætninger om fremtidens afkast- og risikomarked. 

Videoen gennemgår Excel dokumentet og fortæller dig hvordan og hvad du indtaster og hvordan du udvælger når tilbuddene kommer.

HER ER DIT GRATIS 
UDBUDSMATERIALE - DOWNLOAD EXCEL FIL

HER ER EN VIDEO DER FOKLARER HVOR
LET DET ER

UDBUDSMATERIALE TIL FORMUEPLEJE I BANKER111.png
UDBUDSMATERIALE TIL FORMUEPLEJE I BANKER111.png
bottom of page