top of page
Søg

UNDERVISNING TIL ØKONOMI-FINANSSTUDERENDE


Jeg ved i eller jeres børn sidder derude og sveder over kommende januareksamener i mikro, makro, finans, statistik og matematik.


På UNI og på Business skoler.Da jeg var en 25kg lettere og mere charmerende udgave af mig selv som studerede i 1990'erne, ville jeg have elsket et forum man kunne sparre med i denne tid. Ovenikøbet på dansk.


For tag ikke fejl, når man er studerende og har rigelig travlt med at det faglige kan de engelske termer faktisk forstyrre indlæringen voldsomt. Hos mange.


Særligt Nationaløkonomi er forbløffende komplekst og provokerende, fordi det lyder simpelt i offentligheden og ofte ser simpelt ud i bøger, da få "identiteter" anvendes. Eks. S=I eller MV=PY, men som tilfældigvis ER og HAR været grundlag for mere end 100 års forskning.


Nationaløkonomi er en filosofi med mange Skolers bud på hvad den "rette" sammenhæng nu er. Tag nu bare sammenhæng mellem pengemængde, renter, investering som i dag er varmere emner end i årtier. Det diskuteres stadig med ingen forestilling om at vi nogensinde når noget der bare ligner et facit. En 'ligning'. De fleste kompendier og krav til eksamener hviler dog i dag på EEN skole. Typisk (Neo-) Keynesiansk gods og ofte konkret IS-LM gymnastik.


Derfor skal i være velkommen til at stille endog meget tekniske spørgsmål på de følgende betingelser i Facebook Investgruppen som har tunge akademia og finansfolk i medlemskartoteket:A. Konkrete spørgsmål evt. med en slide som underbygning


B. Vurderer JEG, at spørgsmålet er af en art der er svær at besvare på rimelig tid skriftlig eller i det hele taget åbner op for for mange naturlige "Økonomiske-Skoler" diskussioner så piller jeg oplægget ned.


C. Når det sker er det IKKE fordi spørgsmålet, problemet, fejler noget, det er simpelthen fordi jeg som ADMIN eller andre skal fange en balance så når der svares teoretisk også helst kan laves en "markedsrelevant" intuition til de der er mindre interesseret i teori i gruppen


D. I stedet kan i bruge mit undervisningsvindue på Neptooninvest.dk hvor i kan booke online undervisning og sparring. Enkeltvis, i grupper eller klasser. Prisen er 2500 pr. time incl moms.


E. Man skal være medlem i Facebook gruppen


HUSK: ALLE (undtagen ADMIN) kan slå op anonymt.
28 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page