top of page
Søg

FIRST NORTH - FRA VARM TIL RÅDDEN KARTOFFEL

Der har de sidste måneder været et offentligt slagsmål om First North børsens selskaber og personerne bag. Lidt ukonventionelt har dagbladet Børsen ført an i det. der fra den anden side, er blevet opfattet som alt fra useriøs til tendentiøs.


I fravær af forskning og analyser generelt på købssiden, har Børsen nemlig valgt at nedsætte et ekspertpanel, der løbende udmønter selskabskarakterer i avisen. En slags modvægt til de ensidige analyser fra selskaberne selv.


Selskabet Kapital Partner A/S, som laver IPO's for små virksomheder, var i sidste uge ude med det de selv kaldte en 'objektiv analyse' af IPO's på First North. Læs selv: https://www.npinvestor.dk/.../kapital-partner-h%C3%B8je...


En 1-sides analyse sendt ud som pressemeddelelse for at forsvare First North for private investorer...Ovenikøbet når analytikeren selv lever af flere IPO transaktioner.


I dag kom det så frem, at selskabet Speedcruisers Company må trække deres IPO tilbage. Hvem var finansaktør bag IPO'en: Det var Kapital partners A/S, der såmænd så sent som i fredags holdt WEBINAR for at få de sidste private med.


DET STINKER..Særligt fordi det er private investorer, som er de primære kunder til disse nye aktier. Men, den største stinker, den er altså hos selskabet Kapital Partner A/S, der jo altså assisterer nye selskaber med aktieemission. Det er dem der lister rundt og planter usaglige frø, alt imens tegningsprocessen pågår.


Jeg hilser Børsens initiativ mere end velkommen. Her er en større analyse jeg har lavet til Børsen.

Børsen_First_North_præsentation
.pdf
Download PDF • 701KB

12 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page