top of page
Søg

JYSKE BANK'S LUKKEDE FONDE

6 MÅNEDER SIDEN JYSKE BANK LUKKEDE 7 FONDE

Men, offentligheden må stadig ikke se dem, fondene, og den officielle forklaring på at de skulle lukkes og systematisk dø så hurtigt.


Det er desværre brancheorganisationen FinansDanmark, der lægger information om dødsårsag ud ved lejlighed. Og den lejlighed er åbenbart ikke opportun endnu.


Den smarte investering tager afsæt i 100% diversifiserede fonde med bedste afkast/risikoprofil. Når man som Jyske Bank nægter at tilbyde indeksprodukter så har de dermed også risikoen på at den aktive hånd svigter systematisk i forvaltning, risikostyring eller administration.En kombination af de 3 svigt har været tilfældet for Jyske Bank i årtier, og alligevel fortsætter de arrogant med samme strategi, bare i nye friske fonde uden plettet historik. Endda med samme team.


Jyske Banks eksisterende kunder burde jo ikke acceptere denne praksis med at skifte een dårlig aktiv produktstrategi ud med en anden. Men, altså så længe de knap er klar hvad der er sket så er det svært at tage stilling.


Jyske Banks potentielle kunder burde have kendskab til Jyske's fondshistorik jf. de ovenstående systematisk svigt inden handel. Men, hvorfra skulle de få den viden.


Alt er slettet, og selv på FinansDanmark, når den nu engang med 1 års forsinkelse viser fondene, bliver det småt med information. Og hæderligheden. Behøver jeg at nævne at Danmarks eneste konkursramte fond 'Jyske Invest Markedsneutrale Obligationer Hedge' med 30mia i AUM, har officiel lukkeårsag :


"For lav investorinteresse' !


Det er ikke kun på Mink pressemøder det stinker......FinansDanmark tilbageholder information.

17 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page