top of page

Porteføljebygger

Pris inkl. moms

Varighed

99 kr.

Moduler

Excel løsningen indeholder det professionlle bankforvaltere også bruger. Strukturen er dog bygget simpelt, hvor 9/10 investorer kun behøver at adressere risikograd og bæredygtighed i formueløsningen.

Den sidste 1/10 vil gerne selv indtaste afkast- og risiko eller andre fonde. Det kan man også. Ligesom fremskrivning af formue og løbende opsparing.

"De bedste fonde" opdateres to gange om året. Afkast- og forventninger opdateres også to gange om året. Første gang 30.06.22.

Underviser

Thomas Peter Clausen

Thomas Peter Clausen

Det er over 20 år siden, jeg startede min karriere som Fixed Income forvalter i A.P. Møller-Mærsk i 2000. Et par år senere blev jeg ansat i Asset Management industrien, som Fixed Income Manager i Alfred Berg A/S.

​Efter 7 år i forskellige porteføljeaktivklasser, fik jeg rollen som Chief Investment Officer (CIO) i BNP Paribas A/S. I 2014 genindtrådte jeg i den akademiske verden som adjunkt/lektor. I 2018 udgav jeg min første bog om aktiemarkeder og finansielle produkter. Et 1.000 siders værk på dansk om aktier, porteføljer, fonde og optioner,

I øjeblikket arbejder jeg på en international investeringsbog for Palgrave Macmillian, New York, mens jeg også offentliggør Working Papers om investeringsfonde og resultater.

bottom of page